donderdag 19 december 2013

Kerstwens voor u allen

Kunt u deze kerstwens niet goed lezen, klik dan op:
 
 

1 opmerking:

Daniël zei

beste Maus,

een warm, liefdevol,gezellig kerstfeest met veel klein geluk dat op jouw pad mag komen.
je bent nooit alleen en je komt altijd nieuwe hartsvrienden en vriendinnen tegen achter de volgende bocht die jouw levenspad maakt.

voor 2014 heb ik voor jouw de volgende wensen en krachtige intenties vanuit het hart :

veel kracht vanuit het universeel hart om altijd naar je hart te mogen luisteren en ernaar handelen.

veel leuke momenten op de dansvloer echt geluk zit in je persoonlijke ruimte verkennen te genieten samen een te zijn in dans met een partner die je de vrijheid geeft je zelf te zijn.

Ook dat je aan verschillende activiteiten mag deelnemen met een groep die een wisselende eenheid vormt vanaf het eerste moment van samenkomst, waarbij ieder zich zelf mag zijn, mag stralen en gedragen mag worden door de helen groep wanner het moment van nu erom vraagd spontaan vanuit het hart.

Dat je jouw mooie , diepgaande,kwetsbare, open, vreugdevolle,emotionele,droevige,blijde blogberichten mag bundelen in een spirituele biografie zodat een ieder wat mag leren, kracht mag putten uit jouw woorden, inspiratie op mag doen en herkenning mag vinden. ook dat je in verhaalvorm,meditatieve reis/ geleide meditatie de blogberichten live deeld waarbij er daarna een open uitwisseling kan en mag plaatsvinden.

dat de TM je nieuwe dimensies diep in je hart en hoger zelf laat ontdekken en dat stukje voor stukje de doeken afgewikkeld mogen worden die jouw innerlijke diamant nog bedekken , moge jouw diamant stralen in al zijn pracht, gevoed worden door zonnekracht, aardekracht, elementkracht en universele liefde.

moge ook het filmen en fotograferen jouw in staat stellen zowel je eigen kernwaardes te ontdekken je eigen natuur en dat anderen ook zichzelf hervinden en meer en meer vanuit hun zuiver zijn, hun hoger hart mogen leven.
een fotoreportage of korte film die laat zien wie ze werkelijk zijn , het diepse van hun ziel bloodlegt .

dat zijn mijn wensen voor jouw Maus.

warme groet,
Daniel