donderdag 5 juni 2014

DE DAGENERGIE


DE DAGENERGIE
WITTE SPIEGEL
Beleef vandaag de kracht van het inzicht. Vraag jezelf bij alles wat je denkt af, of dit ook werkelijk waar is. Je bekijkt alles, hoe dan ook, altijd door een bril. Het beeld dat je ziet is nooit volledig. Je eigen blinde vlekken spelen je vaak parten. Daarom heb je de spiegeling van de ander voor jezelf nodig. Door elkaar de spiegel voor te houden kom je tot het diepere inzicht over jezelf. Ga deze confrontatie met jezelf in alle liefde aan.
...
WITTE WERELDOVERBRUGGER
Witte Wereldoverbrugger is vandaag je gids- of coachenergie. Ervaar je je eigen leven als moeilijk? Een van je grootste weerstanden in je leven kan je vandaag parten gaan spelen. Neem er bewust afstand van. Sluit vrede en neem het leven in zijn volle omvang en intensiteit tot je. Wees eerlijk naar jezelf en bestudeer je eigen waarheid. Je mag je zonder te oordelen openstellen voor dat wat het leven je te bieden heeft. De spiraal van de tijd weet jou op het juiste moment te inspireren. Laat je meevoeren en geniet van de eenvoud hiervan.
TOON 10
Vandaag is het de tiende dag van de Rode Maan golf. Vandaag mag je tot daadwerkelijke manifestatie komen. Het thema van deze dertien dagen als uitgangspunt nemend, mag je aan jezelf en je omgeving laten zien waartoe jij met de ondersteuning van de energie van de Witte Spiegel in staat bent. Alleen dan zul je de mogelijkheid hebben om je doel voor deze dertien dagen te bereiken.
RODE MAAN GOLF
Je bevindt je deze 13 dagen in de golf van de RODE MAAN met als thema zelfvertrouwen en als doel oervertrouwen. Ontwikkel het vertrouwen in jezelf en het vertrouwen in je potentieel. Durf jezelf deze dertien dagen te laten zien. Je onderbewustzijn is de bron van al je weten en wijsheid, waartoe ook je trauma’s behoren. Durf hier doorheen te breken en laat de bevroren levensenergie weer stromen. Kijk naar dat wat je hebt neergezet in je leven. Moet je nog meer bewijzen hebben? Ervaar het oervertrouwen door los te komen van zorgen en angsten om te overleven. Het leven zal je voorzien van dat wat je nodig hebt, om te laten ontvouwen wat je in je hebt.
Bron: http://www.1320em.nl/webpaginas_dagenergien/kin_218.htm
Ik ben een deel van de eindeloze orde waarin alles beweegt en actief is.
Zo kom ik ook tot daden vandaag!
Maya Kalender
Hele mooie dag allemaal! Hilde

 

Geen opmerkingen: