maandag 24 november 2014


Dagtekst van maandag 24 november 2014.

"Door te proberen je te verheffen tot aan de top van je innerlijk wezen kom je werkelijk in verbinding met de goddelijke wereld. Als je voelt dat je eindelijk een gebied bereikt dat gelegen is voorbij het stof en de wolken, met andere woorden voorbij de lagere astrale en mentale niveaus , volhard dan om daar zo lang mogelijk te blijven. Vervolgens, omdat het moeilijk is de inspanning van deze concentratie langer dan enige minuten vol te houden, ontspan je wat en laat je dragen door het licht alsof je op een kalme zee drijft. Je denkt niet meer, je voelt bijna niets meer, maar je ziel is daar, levend en vibrerend , en doordringt zich met de subtielste elementen uit de regionen van het licht.
Herhaal deze oefening zo vaak mogelijk. Je zult vaststellen, wanneer je je gewone bezigheden moet hervatten in het gezin of de maatschappij, dat deze spirituele elementen die je hebt opgevangen de harmonie in jou binnenbrengen. En je verlangen om te werken, de anderen te helpen, in harmonie met hen te leven, zal toenemen.
Dit is een gewaarwording die je niet bedriegt, zij bevestigt je dat je in verbinding blijft staan met de goddelijke wereld."

Omraam Mikhaël Aïvanhov

 

Woorden van Inspiratie - Dag 238

"  Wij slapen op schatten,
op mijnen vol energie,
op een vulkaan van creativiteit,
op ongelofelijke reserves aan liefde."

A. Rochais

 

Geen opmerkingen: