vrijdag 18 april 2014

DE PLANETEN en de TIPS VOOR DEZE DAG 2014-04-18

Saturnus, Jupiter en Venus houden de boel nog enigszins in balans en dit zijn gelukkig niet de minste planeten. Ons geduld en ons humeur wordt op de proef gesteld. Een slechte verbinding van de Maan en de Zon staan niet zo heel gunstig, waardoor er hier en daar toch een schaduw over deze dag kan vallen.
...
© Annette Kok - Astromedium
Vrijdag: Venusdag
Het mooiste aspect vandaag vindt helaas midden in de nacht plaats, maar wellicht merk je er nog wat van in de aanloop er naar toe: Venus driehoek Jupiter. Om het maar even plat te zeggen: uitstekend voor de liefde.
Om 8.34 kunnen we een geanimeerd ontbijt- (of ander) gesprek hebben met de Maan anderhalfvierkant Mercurius in aanloop naar het volgende Venus aspect:
Venus sextiel Pluto om 11.25 uur. Allerlei eventuele spanningen kunnen tot ontspanning komen, zeker met de Maan vierkant Neptunus erbij, om 11.40 uur.
Om 14.04 uur loopt de Zon conjunct de Zuidknoop: mogelijk komen er nu nog meer collectieve thema's van vorige levens naar boven. (Op de dag dat Pluto retro liep ging het over herstel van Joodse bezittingen).
Heel laat in de avond is er nog even een aspectje om klaarwakker van te worden, en wel om 22.59 uur: Maan driehoek Uranus. Na ja. Dan maar nachtbraken.
© Joyce Hoen - Astrologe
http://www.astrologie.ws/weekvrijdag.htm

TIPS VOOR DEZE DAG
Vrijdag 18 april 2014
De Witte Hond staat voor liefhebben, de intrinsieke waarde van de menselijke ziel. Liefde, geen groter bevestiging van wat een persoon tegelijkertijd menselijk en Goddelijk maakt! Het Hart is puur. Enkel door totale eerlijkheid! Onvoorwaardelijke aanvaarding is de natuur van het hart. Ontvankelijkheid, doorzichtigheid en toewijding zijn de essenties. Kwetsbaarheid bevat kracht. Expressie bevat schoonheid.
...
Het hart als spiritueel centrum dient de glorie van de eenheid, alles verwelkomend. Pijn in het hart van onverzorgde wonden trekt onze aandacht. Het verdragende trouwe hart ontvangt deze pijn liefdevol en verandert het in vreugde, Zelf-liefde en aanvaarding. De sleutel in alle relaties. Als je relaties tempels van inwijding zijn, geven ze concrete inzichten in het hemelse prisma van het hart. En zie de miljarden lagen van verbondenheid tussen alle zielen. Compassie is een goede basis voor gezonde relaties. De Witte Hond geeft vertrouwen in je Ware Zelf om trouw je waarheid, je hart te volgen. Dan neemt liefde de teugels over en worden mogelijkheden geopend, zonder moeite!
PAN-Holland
- Je vindt vandaag inspiratie door trouw te zijn aan jezelf, je hart en je idealen.
- Je neemt het heft in eigen hand door te handelen vanuit je hart. Stel het belang van de groep boven je persoonlijke belang.
- Kijk in de spiegel en toets je intenties: klopt het wat je doet? Anderen laten het je zien. Iedereen is immers je spiegel.
- Je bent volledig aanwezig en zegt ‚ja’ tegen het leven als je je eigen waarheid spreekt: bezield en authentiek.
Mayawijsheid
DAGENERGIE
Witte Hond - Toon 1 - Kin 170 - Nieuwe Tzolkingolf
Beleef vandaag je eigen tolerantie. Breng vooral deze tolerantie en het lief zijn voor jezelf tot uiting. Houden van jezelf is de basis om van iemand anders te kunnen houden. Kom erachter wat je moeilijk bij jezelf kunt accepteren. Hier ligt je uitdaging. Raak je geëmotioneerd of geïrriteerd laat dan deze emotie bij je toe. Zo creëer je een opening voor een aspect van jezelf dat je nog dient te integreren.
http://www.1320em.nl/webpaginas_dagenergien/kin_170.htm
Diep van binnen voel ik de liefde. Voor mezelf en voor anderen. Het is tijd om een nieuwe begin te maken voor een nieuwe fase in mijn leven!
Maya kalender
Hele mooie dag allemaal!
Meer weergeven

Met dank aan Hilde

Geen opmerkingen: