donderdag 17 april 2014

 
 
TIPS VOOR DEZE DAG  Donderdag 17 april 2014
Zoals de Maan aan de getijden van de oceaan trekt, zo zijn de vloeistoffen van ons lichaam deel van de blijvende stroom van vormverandering van het leven. Het constante op en neergaan van de stro...ming circuleert energie in een continu vernieuwingsproces. Water komt overeen met emotie, veranderend van vorm naar omstandigheden en wordt a.h.w. opgenomen in het leven dat het voedt. We winnen aan kracht als we ons, zoals water, aanpassen, vloeibaar bewegend door de situatie heen. De impact van onze emoties op het immuunsysteem is gekend. Een meegaande houding bij de verandering leidt naar de bron van onsterfelijkheid. We kunnen de zuiverende stroom van energie van de Rode Maan aanwenden om elk gebied van ons leven, intern of extern, te zuiveren. Geniet van de altijd aanwezige mogelijkheid, zoals de maan dat doet, om opnieuw te kunnen beginnen!

PAN-Holland
- De maan trekt het water aan, dus laat het water stromen, drink het, zweet het uit en laat de tranen stromen vandaag!

- Neem het heft in eigen handen door je grenzen te verleggen. Dat betekent moedig zijn en gewoon doen! Als je ontdekt dat je op de verkeerde weg zit, kun je op dat moment altijd nog terugkomen op je beslissing.

- Je brengt jezelf en je idealen naar buiten door vandaag te gaan waar je voeten je brengen. Ze brengen je precies waar je moet zijn voor een bijzondere ontmoeting of boodschap.

- Geniet van het leven door je oervertrouwen aan te spreken. Wat er ook gebeurt, vertrouw erop dat het leven je precies geeft wat je nodig hebt!

Mayawijsheid

DAGENERGIE

Rode Maan - Toon 13 - Kin 169

http://www.1320em.nl/webpaginas_dagenergien/kin_169.htm

Hele mooie dag allemaal!
Met dank aan Hilde

Geen opmerkingen: