dinsdag 15 april 2014

Tips voor deze dag 15 april 2014

TIPS VOOR DEZE DAG

"Als begrip toegepast wordt, word kennis weten". Zoals een blad zonlicht kent of dolfijn water, zo ook hebben wij een kennen, dat in onze botten zit, in ons erfgoed. We stoppen dit weten in ons werk, in de handige ontwikkeling van wie we zijn als mensheid. Onze handen zijn verlengstukken van ons innerlijk bestaan. Handen genezen, voelen, weten. De Blauwe Hand moedigt ons aan onze handen te verkennen en de kracht van aanraking. Miljoenen were...lden van afscheiding verdwijnen in één omarming. Of je nu een massage geeft of je geliefde streelt of je kat, telkens geef je een ongesproken boodschap.
PAN-Holland
- Stel je zelf open voor moeiteloosheid. Het is jouw bron van inspiratie deze dagen en het brengt je veel meer dan ‚duwen’ en ‘trekken’.
- Je neemt het heft van je leven in eigen handen door zaken luchtig op te nemen. Lach om jezelf. Met je humor prik je dan meteen alle illusies door die het leven zwaar maken.
- Je brengt je idealen naar buiten en zet door om ze te bereiken door van een afstand te bekijken waarmee je bezig bent. Zorg voor jezelf en zeg waar nodig ‚nee’ om je onafhankelijkheid te bewaren.
- Geniet van het leven door keer op keer jezelf te vernieuwen. Ben jij al de beste versie van jezelf of kun je nog oude ballast achter je laten?
Mayawijsheid
DAGENERGIE
Blauwe Hand - Toon 11 - Kin 167
Beleef vandaag wat het is om in je eigen ‘flow’ te zijn. Stel je helemaal open voor de actie van het moment en probeer dat moment op geen enkele manier mentaal in te vullen. Luister naar de impulsen die in je opkomen. Stop met het plannen en laat het in jezelf stromen. Doe dat waar je echt zin in hebt, ook als je denkt dat je dit niet kunt of mag. Maak je los van je dagelijkse rol en ontdek waartoe jij in staat bent. Stel je open voor pijn en verwarring wanneer je die mocht voelen. Besteed er aandacht aan. Je zult daardoor genezen.
http://www.1320em.nl/webpaginas_dagenergien/kin_167.htm

Met dank aan Hilde

Geen opmerkingen: