maandag 14 april 2014

TIPS VOOR DEZE DAG 14 april 2014

De energie van de Witte Wereldoverbrugger gaat over verbindingen op het grensvlak tussen twee werelden. De Witte Wereldoverbrugger verbindt het vormloze en het tastbare, het zichtbare en onzichtbare zodat er samenwerking ontstaat. Bij het zoeken naar afstemming is Wereldoverbrugger degene die voortdurend de verbinding onderhoudt.
...
PAN-Holland
- Laat je leiden door de onzichtbare ‚andere’ wereld. Er is heel veel hulp om jou de inspiratie te geven voor een nieuw begin. Kun je het ontvangen?
- Je bekrachtigt jezelf door trouw te zijn aan je hart en je pad. Volg jij jouw bestemming of offer je jezelf op voor de bestemming van een ander?
- Je brengt je idealen naar buiten en zet door om ze te bereiken door te handelen vanuit je hart en het belang van de groep voorop te stellen.
- Geniet van het leven door je toekomstige Zelf in de spiegel te zien. Je tilt jezelf naar een hoger niveau als je alles wat je van een ander vindt, toepast op jezelf om zo jezelf te vervolmaken.
Mayawijsheid
DAGENERGIE
Witte Wereldoverbrugger - Toon 10 - Kin 166
Ervaar vandaag dat je kunt loslaten. Ga uit je hoofd en geef je over aan wat er zich aandient. Heb je daar moeite mee, onderzoek dan waarmee je het niet eens kunt zijn, of niet eens wilt zijn. Hoe moeilijk de omstandigheden ook lijken te zijn, toch is dat precies wat je nodig hebt om verder te gaan op je pad. Stel je open voor wat er is en vertrouw op de wijsheid die daarachter zit.
http://www.1320em.nl/webpaginas_dagenergien/kin_166.htm
 

Geen opmerkingen: