woensdag 23 april 2014

INSPIRATIE VOOR DEZE DAG Woensdag 23 april 2014

INSPIRATIE VOOR DEZE DAG
Woensdag 23 april 2014
Kijkend door de ogen van onze goddelijke natuur zien we de essentie in de manifestatie, de schepper in de schepping en het is een wonderlijke prachtige wereld. Beschouw de uitgestrektheid van onbegrensde schitterende afstand, de zichtbare hemel van je geestelijke oog, ongebroken door beperking, begrenzing of verdeling van de ruimte en een alles-overstijgend veld opent zich overal om je heen! Een moment van helder horen, we bet...reden helder zien. Visie is een gave, beeld uit en onthul, zodat anderen ook werkelijk zien. Breng jouw perspectief, vanuit het hoogst mogelijke allesomvattende gezichtspunt. Wees bereid om ieder standpunt op te geven. De Blauwe Adelaar helpt je je geest erop uit te sturen om de Universele Geest te ontmoeten, ermee te integreren en bevrijding te orkestreren.
PAN-Holland
- Vorm je eigen mening, en laat je niet bepalen door wat anderen vinden. Zorg ook niet voor anderen ten koste van jezelf, ook al zie je nog zo helder wat ze nodig hebben. Vul eerst je eigen beker en wat overstroomt kun je delen met anderen.
- Neem het heft in eigen handen door jezelf te zuiveren van zware energie. Herinner je voortdurend je eigen lichtheid, ook als er turbulentie in en om jezelf is. Je kern is licht en liefde.
- Je doorzettingsvermogen haal je uit je dromen en idealen. Je kunt ze op jouw unieke manier de wereld in brengen. Ga er vooral mee door, ook al lijkt het niet direct iets op te leveren. Je bent er bijna!
- Geniet van het leven door je handen open te houden en te ontvangen. Wees geconcentreerd als een keeper in het doel. Voorbereiden op de bal kan niet. Wel in actie komen op het juiste moment, zodat alles moeiteloos verloopt!
Mayawijsheid
DAGENERGIE
Blauwe Adelaar - Toon 6 - Kin 175
Ervaar vandaag het grote beeld. Kijk naar waar je zelf staat in dit beeld, sta je centraal of aan de zijkant. Om jouw visie in dit leven waar te maken dien jij in het centrum te staan. Durf voor jezelf op te komen. Stel je eigen grenzen en zeg ook nee, wanneer je voelt dat dit noodzakelijk is. Ga voor datgene waarvoor je warmloopt en vlucht niet weg voor conflicten. Laat aan jezelf en aan het leven je betrokkenheid en verantwoordelijkheid zien.
http://www.1320em.nl/webpaginas_dagenergien/kin_175.htm
Hele mooie dag allemaal!
Meer weergeven

Geen opmerkingen: