donderdag 18 december 2014

Dagtekst van donderdag 18 december 2014

"Lichtende entiteiten houden zich alleen op bij mensen die met hen in eenklank vibreren. Daarom zijn vrede, inspiratie en vreugde voor de meeste mensen slechts heel vluchtige momenten. Om ze te laten voortduren, moeten we leren deze entiteiten de voorwaarden te bieden die zij nodig hebben, en ons hele wezen voorbereiden, niet alleen om ze te ontvangen maar om ze ook bij ons te houden.
Vanwaar komen deze vrede, dit licht, deze vreugde die van de wijze uitgaan? Zelfs al sluit hij de ogen niet voor de uitingen van het kwaad in de wereld en het leed dat daaruit voortkomt, hij blijft altijd aandachtig voor het langskomen van lichtende entiteiten, en hij ontvangt ze en biedt hen een verblijf aan in zichzelf. Hij is zich ervan bewust dat hij de Hemel zou beledigen indien hij de rijkdommen, de zegeningen die deze elke dag over hem uitstort, zou laten verloren gaan.
De grote zwakte van de mens ligt niet in zijn kwetsbaarheid of gevoeligheid voor het kwaad, maar in het blijven herkauwen van al wat negatief is."
Omraam Mikhaël Aïvanhov

 
Houden van jezelf is de basis van
te kunnen houden van een ander.
De Tzolkin  (Ingestuurd door:  Carolien van Veen, Den Haag NL)
 

Woorden van Inspiratie - Dag 262
"  Dat waartegen je jezelf verzet,
blijft. "
David R. Hawkins

 

Geen opmerkingen: