donderdag 12 februari 2015

Dagtekst van donderdag 12 februari 2015

Vandaag een Heerlijke fietstocht naar de natuurgebieden Craneweijer bij kasteel Erenstein en Strijdhagen, waar de reigers alweer volop aan het bouwen zijn van hun nesten.

 
Dagtekst van donderdag 12 februari 2015
"Wanneer je je onrustig of slecht voelt, is de enige methode die echt doeltreffend is om de rust en de vrede terug te vinden, in contact te treden met het licht. Misschien zul je zeggen dat je het reeds geprobeerd hebt zonder veel resultaat, terwijl het slikken van pillen of sommige drankjes je onmiddellijk een verbetering doen voelen. Je wilt je tijd niet verliezen met methodes waarvan de uitwerking zo traag is. Welnu, zelfs indien deze vaststellingen juist zijn, zijn je conclusies toch verkeerd.
Omdat je geen spectaculaire resultaten behaalt met de methodes van het licht, geloof je dat deze ondoeltreffend zijn. Nee, het is gewoon omdat je nog niet geleerd hebt ermee te werken. Je stelt je tevreden met een beetje te denken aan het licht, zomaar, van tijd tot tijd… Ja, uiteraard, wat wil je dan als resultaat? Leer echter in eenklank te vibreren met het licht, het in je aan te trekken, het te laten binnendringen in het binnenste van je cellen, het altijd levendiger in je te maken en je zult vaststellen dat geen enkele macht deze van het licht kan evenaren."
Omraam Mikhaël Aïvanhov


Hoop is een prachtig, positief woord dat me doelen
laat stellen om naartoe te werken zonder
gehecht te zijn aan het resultaat.
Bernie Glassman  (Ingestuurd door:  Alexandra Kloppenborg-de Loos, Zwiggelte NL
 

Woorden van Inspiratie - Dag 318

 "  Nooit meer komt er een ander nu,
ik maak er vandaag dus het beste van.

Nooit meer komt er een ander ik,
ik maak dus het beste van mezelf."

Robert H. Schuller

 

Geen opmerkingen: